Piano Cazola

Arte si dichis

Este iubire cu Adrian Naidin la Piano Cazola

Muzica este o aspiraţie către mântuire, o cerere de iertare a omului faţă de Dumnezeu şi faţă de copacul tăiat pentru a fi transformat în instrument muzical.

Nu există muzică fără iubire şi nu există iubire fără iertare.

Cafeneaua Piano Cazola va propune sa lasati la o parte paradigma cotidianului si sa descoperiti iubirea din interiorul vostru prin cantul lui Adrian Naidin pe data de 20 Februarie, ora 19:00. Spectacolul este organizat de Societatea Culturala Filarmonia sub bagheta directorului de eveniment Sabin Mircea Rus.

Biletele se pot cumpăra de la cafeneaua Piano Cazola de luni până sambata, între orele 12-23. Preţul unui bilet este de 20 RON.

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaş şi decisiv în formarea lui ca violoncelist, iar mai apoi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secţia Violoncel şi Muzică de Cameră. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.

Înzestrat cu un talent de excepţie, dar şi cu neastâmpărul descoperitorului de vocaţie, Adrian Naidin se manifestă şi afirmă ca artist instrumentist, solist vocal şi compozitor, sondând forme şi maniere de expresie muzicală extrem de diverse, întruchipându-se astfel în artistul ce abordează cu uşurinţa orice gen, de la clasic la tradiţional.

Colaborările cu Teatrul Naţional Bucureşti şi Teatrul Alekton din Atena, au prilejuit, dincolo de experienţa artistică excepţională, întâlniri cu personalităţi marcante precum actriţa Maia Morgenstern şi poetul Kostas Kartelias, ce au dezvoltat şi rafinat spiritualitatea artistului, deschizând noi orizonturi de abordare, fructificate ulterior muzical.

Concertele alături de Damian Drăghici, interpretul de folclor grec Thanassis Polikandriotis, cele de flamenco cu Lucas Molina si Alexandra Toader, mai apoi cele proprii de muzică tradiţională, culminate la Zilele Bucureştiului în 2008 şi 2010, n-au fost altceva decât tot atâtea momente de pregătire a viitorului compozitor ce îşi culege răsplata în anul 2010 la Sala Radio România, cu ocazia Concertului de compozitii proprii „Let’s Vibe”, susţinut de soliştii Alexandru Tomescu (vioara) şi Adrian Naidin (violoncel acustic, violoncel electric, voce), alături de Orchestra Naţională Radio, condusă de dirijorul Jin Wang.

Toate acestea, îl califică pe Adrian Naidin pentru discursul melodic despre iubire ce va răsuna, între Valentine’s Day şi Dragobete, pe 20 februarie de la ora 19,00, la Piano Cazola, într-o incursiune muzicală menită să ne releve prezenţa sentimentului suprem în clasic, jazz sau tradiţional, la care vă invităm.

Reclame

2 comentarii la “Este iubire cu Adrian Naidin la Piano Cazola

 1. christinemarieturcu
  februarie 17, 2012

  Felicitari pentru eveniment! De abia asteptam alaturi de un viitor si mai prolific;)

  • admin
   februarie 18, 2012

   Multumim si va asteptam pe la cafenea! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la februarie 16, 2012 de în Audio, Evenimente, Muzica şi etichetată , , , , , , .

Fotografii de la evenimente

%d blogeri au apreciat asta: