Piano Cazola

Arte si dichis

5 martie: Ah femeia! ochi alunecoşi, inimă zburdalnică

Piano Cazola  vă invită luni, 5 martie începând cu ora 20 la spectacolul Ah femeia! Ochi alunecoşi şi inimă zburdalnică. Spectacolul va fi susţinut de Sorin Lupu, Peter Kulcsar şi Ruslan Bârlea în regia Ioanei Velica.

Spectacolul propus de Piano Cazola pentru seara zilei de 05 martie 2012, reuneste sub semnul inovatiei, eforturile tenorului Sorin Lupu si actorului Ruslan Barlea care, acompaniati de pianistii Alexandru Kopeczi si Peter Kulcsar, vor rememora pentru dumneavoastra, atmosfera interbelica. Pozitionat la frontierele teatrului, teatrului muzical si operei, proiectul este construit pe structura muzicala a cantecelor interbelice a lui Cristian Vasile, interpretate de actorul-cantăret ce face astfel un minunat tandem cu tenorul-actor ce va va oferi cantonete italiene, intr-un montaj de scena specific teatrului, asistat regizoral de Ioana Velica.

Dialogurile, miscarea scenica si elementele de decor-recuzita, sunt ingredientele satirei ce imbraca puntea de legatura cu timpul prezentului si releva atitudini acide fata de cateva intamplari si personaje din cotidianul public, care aduc un surplus de umor si savoare in beneficiul spectatorilor.

Va invitam asadar in preambulul Zilei Femeii, sa fiti martorii unui eveniment novator, multidisciplinar de arta, in care aportul dumneavoastra poate deveni semnificativ,  pe de o parte prin tinuta cu iz interbelic pe care va provocam sa o adoptati/imbracati si cine stie, poate chiar mai mult decat atat.
Director artistic, Sabin Mircea Rus

Reclame

Un comentariu la “5 martie: Ah femeia! ochi alunecoşi, inimă zburdalnică

  1. Pingback: Ah, Femeia! …ochi alunecoşi, inimă zburdalnică…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la februarie 25, 2012 de în Evenimente, Muzica şi etichetată , , , , .

Fotografii de la evenimente

%d blogeri au apreciat asta: