Piano Cazola

Arte si dichis

16 martie: Medley String Quartett WANTED – Guilty for Tango

Evenimentul realizat de Medley String Quartet la Piano Cazola aduce in fata publicului meloman un program de tango. Cei patru muzicieni profesionisti Morvay Victoria, Balogh Andras, Bucovesan Florin si Dula Emerik aflati in componenta acestui cvartet, sunt membri ai Orchestrei Operei Maghiare din Cluj-Napoca, fiind reuniti de pasiunea lor comuna de a descoperi si promova muzica de buna calitate, in forme diverse.

Repertoriul amplu pe care ansamblul il poseda, va da ocazia cunoscatorilor genului sa recunoasca in progamul spectacolului din 16 martie, o pleiada de compozitori celebrii de tango, ca: Abreu, Anderson, Barosso, Bregovich, Boulanger, Bundrett, Dominguez, Farres, Ferrao, Francini, Gade, Gardel, Gardel, Lara, McLean, Moraes, Penella, Petersbursky, Press, Rodriguez, Santoler, Stroh, Sting-Morres, Stone, Velazquez, Vezzoli, Villoldo, si bineinteles Astor Piazzolla. Pe de alta parte, atmosfera magica, forta si temperamentul pe care tangoul le inglobeaza, au cu siguranta puterea de a va starni interesul. Sau nu? Atunci ce ziceti de o invitatie la dans?

 Pretul unui bilet este 30 RON si se achizitioneaza de la cafeneaua Piano Cazola, str. Fulicea nr.3 (Colt cu Casa Matei). Informatii/Rezervari  0736 347956.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 14, 2012 de în Audio, Evenimente, Muzica şi etichetată , , , , , .

Fotografii de la evenimente

%d blogeri au apreciat asta: