Piano Cazola

Arte si dichis

23 martie: Petre Burcă vs. Marian Pop – Revanşa

Iată-ne din nou împreună cu Marian Pop şi Petre Burca care revin după o lună în care unii s-au mai odihnit, alţii s-au mai antrenat, pregătindu-se astfel să joace REVANŞA.

Vineri, 23 martie de la ora 19.00 la Piano Cazola, este ocazia minunată pentru a-i vedea ori revedea pe cei care ne asigură o porţie zdravănă de umor (asta nu mai este o surpriză), într-un spectacol revizuit, unde surpriza va consta în lucrurile noi pe care cei doi sunt pregătiţi să le împărtăşească publicului, sub presiunea interogatoriului la care mediatorul Sabin Mircea Rus îi va supune, chemat fiind să ocupe poziţia de observator imparţial. Un ochi sever, cu vigilenţa ascuţită ce va veghea, înacelaşi timp, ca arbitrajul Cristinei Mureşan să fie armonic şi corect.

Marian Pop şi Petre Burcă suntdoi clujeni ce părăseau Academia de Muzică „Gheorghe Dima” în anul 1995, pornind fiecare pe drumul propriei afirmări muzicale. În timp ce Petrică îşi construia o carieră pe scenele patriei, prin roluri, recitaluri şi concerte de arii şi lieduri la Opera Naţională Română din Cluj, Filarmonica „Transilvania”, Opera Naţională Bucureşti, Filarmonica „Moldova” din Iaşi, Filarmonica Botoşani, Opera din Timişoara, Teatrul de Operă şi Operetă „Elena Teodorini” din Craiova, Filarmonica „Oltenia” din Craiova şi altele, Marian era atras de scenele lumii. Théâtre du Capitole dinToulouse, Teatro Municipal de Santiago de Chile, New Israeli Opera din Tel Aviv, Opera Bastille din Paris, Staatsoper Stuttgart dar şi operele din Detroit, Carolina şi Portland, SUA, sunt doar câteva din teatrele care l-au invitat şi îndrăgit.
Momentul prezentului îi găseşte, pe unul solist al operei clujene, pe celălalt artist independent.
Pretul unui bilet este 30 RON si se achizitioneaza de la cafeneaua Piano Cazola, str. Fulicea nr.3 (Colt cu Casa Matei). Informatii/Rezervari 0766 392 911

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la martie 20, 2012 de în Evenimente, Muzica şi etichetată , , , , , , , .

Fotografii de la evenimente

%d blogeri au apreciat asta: